Vacature arbeider houtskeletbouw 
Lab15 is een aannemingsbedrijf dat zich toelegt op de houtskeletbouw van energiezuinige woningen en verbouwingen. Wij zoeken een arbeider houtskeletbouw om ons ploeg te versterken. Het gaat vooral om werk op werf. Op www.lab15.be kan je bekijken welke projecten we zoal gebouwd hebben.
-Opleiding en/of ervaring met timmerwerken, alsook ervaring met energiezuinig bouwen zijn een pluspunt.
-Zelfstandig en kwalitatief kunnen werken en sterk gemotiveerd zijn vinden we belangrijk.
-We bieden een contract van (on)bepaalde duur volgens barema PC124 van de bouwsector,
eventueel te starten met een IBO contract.
Start van de job:  te bespreken, zo snel mogelijk
Interesse? Stuur je CV graag door naar:
Lab15 cvba
tav Liesbeth Janssens
info@lab15.be

 

 

Lab15 won de architectuurprijs Gent voor de publieksjury. We voelen het aan als een signaal dat duurzaam bouwen en een out-of-the-box ontwerp (Gafpa architectuur) echt gewaardeerd wordt. "Volgens de juryleden dient het project als een tegenvoorbeeld voor gebruikelijke, weinig aantrekkelijke bedrijfsgebouwen die over heel Vlaanderen te vinden zijn. Volgens de jury dankt het project zijn uitzonderlijk karakter aan de vooruitstrevende en goed functionerende visie op de werkomgeving, die architecturaal uitgewerkt wordt door de relatie tussen het houtatelier en de kantoorruimten. De jury bewondert overigens de heldere en po√ętische architectuur en de aandacht voor duurzaam bouwen."  Enorm bedankt aan iedereen die dit mee waar maakte!

https://www.architectuur.gent/

https://stad.gent/nl/over-gent-stadsbestuur/nieuws-evenementen/bedrijfsgebouw-lab15-en-kapitein-zeppospark-winnen-eerste-architectuur-prijs-gent

Meer foto's en link naar architect

 

Zondag 17 oktober stellen we onze 'Loods outside the box' open tijdens Festival van de architectuur. Ontvang je graag een uitnodiging? Mits een mail naar info@lab15.be ontvang je er een! Hier vind je meer info

 

We bouwden in 2019 in Gent onze eigen stek (loods en kantoor) waar we vlot houtskeletwanden kunnen bouwen. Gafpa was onze archiitect (en fotograaf). De Standaard publiceerde dit artikel over onze loods:

https://www.standaard.be/cnt/dmf20201208_98042530