Lab15 won de architectuurprijs Gent voor de publieksjury. We voelen het aan als een signaal dat duurzaam bouwen en een out-of-the-box ontwerp (Gafpa architectuur) echt gewaardeerd wordt. "Volgens de juryleden dient het project als een tegenvoorbeeld voor gebruikelijke, weinig aantrekkelijke bedrijfsgebouwen die over heel Vlaanderen te vinden zijn. Volgens de jury dankt het project zijn uitzonderlijk karakter aan de vooruitstrevende en goed functionerende visie op de werkomgeving, die architecturaal uitgewerkt wordt door de relatie tussen het houtatelier en de kantoorruimten. De jury bewondert overigens de heldere en poĆ«tische architectuur en de aandacht voor duurzaam bouwen."  Enorm bedankt aan iedereen die dit mee waar maakte!

https://www.architectuur.gent/

https://stad.gent/nl/over-gent-stadsbestuur/nieuws-evenementen/bedrijfsgebouw-lab15-en-kapitein-zeppospark-winnen-eerste-architectuur-prijs-gent

Meer foto's en link naar architect

 

Zondag 17 oktober stellen we onze 'Loods outside the box' open tijdens Festival van de architectuur. Ontvang je graag een uitnodiging? Mits een mail naar info@lab15.be ontvang je er een! Hier vind je meer info

 

We bouwden in 2019 in Gent onze eigen stek (loods en kantoor) waar we vlot houtskeletwanden kunnen bouwen. Gafpa was onze archiitect (en fotograaf). De Standaard publiceerde dit artikel over onze loods:

https://www.standaard.be/cnt/dmf20201208_98042530

 

In de mate van het mogelijke werken wij verder. We volgen de richtlijn van Social Distancing en nodige hygiĆ«nemaatregelen tijdens de werken. 
Voor veel zaken hangen we af van leveranciers en onderaannemers. Daardoor moeten bepaalde zaken toch uitgesteld of geannuleerd worden. Bedankt voor uw begrip daarvoor.
Telefonisch zijn we best bereikbaar op 0498/707469. Video conferences zijn mogelijk.
We houden de moed erin!
Zorg goed voor jezelf en mekaar,
Lab15